Uw bedrijfsnaam / logo op de buurtbus

 Uw bedrijfsnaam en/of logo 
zichtbaar op afstand 
op deze bus 
Reclame maken 
met 
Buurtbus Voorne 

Geïnteresseerd? 

Beste geïnteresseerde, 

Buurtbus Voorne (lijn 192 van EBS) rijdt van maandag t/m vrijdag op werkdagen ieder uur tussen 8.00-18.00 uur van Vierpolders via de wijk Nieuwland, de Plantage, het centrum van Brielle, de wijk Rugge, de wijk Zuurland naar de wijk Ommeloop en vice versa. Het is een kleinschalige lijndienst die de inwoners van de locaties, waar de rode bussen van EBS niet komen, de gelegenheid geeft om allerlei (noodzakelijke) voorzieningen te bereiken. Te denken valt daarbij o.a. aan het Medisch Centrum, de diverse voorzieningen in de Brielse binnenstad, het Stadskantoor, de bibliotheek in Zuurland, de opstappunten van de lijndienst Spijkenisse-Rockanje van EBS. 

De Vereniging Buurtbus Voorne is een contributievrije vereniging zonder winstoogmerk, die werkt met zo’n 35 chauffeur-vrijwilligers. 

Allen stellen een deel van hun vrije tijd beschikbaar en rijden hun diensten dus geheel belangeloos. Niettemin kost het geld om de vereniging draaiende te houden en om deze service aan de inwoners in stand te houden. EBS draagt zorg voor het leveren van de bus en neemt o.a. de kosten van de brandstof en onderhoud voor haar rekening. Een buurtbus kan niet zonder subsidies. Die krijgt de Vereniging Buurtbus Voorne ook, maar dekken bij lange na niet alle te maken kosten. Vandaar dat wij niet zonder sponsoren kunnen. 

Wellicht iets voor u? 

De afgelopen jaren hebben wij kostendekkend kunnen werken, mede door de hulp van een aantal vaste sponsoren. Drie sponsoren hebben na jaren, helaas voor ons, onlangs hun sponsoring van Buurtbus Voorne beëindigd. Dat betekent dat er weer reclameruimte op de buurtbus beschikbaar is gekomen, dagelijks zichtbaar in de directe omgeving. 

Mocht u nog steeds geïnteresseerd zijn en Buurtbus Voorne in financiële zin een goed hart willen toedragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat voor een vrijblijvend gesprek. 

In ieder geval bedankt voor het lezen van het bovenstaande. 

Buurtbus Voorne 

Jan Posma (secretaris) 
e-mail: secretaris@buurtbusvoorne.nl
postadres: Hoogaars 68, 3232TG Brielle