Buurtbus rijdt weer de vaste route in de binnenstad Brielle

De bestratingswerkzaamheden bij de Kaaibrug zijn afgerond en dat maakt het mogelijk om met de Buurtbus weer langs de haltes Scharloo en Gemeentehuis te rijden. Tevens rijdt de Buurtbus de langs de (tijdelijke) halte bij de Jumbo/de Brielsche Aap. De tijdelijke halte bij het Wellerondom komt te vervallen.

Buurtbus rijdt tijdelijk naar halte Jumbo

Met ingang van 6 februari rijdt de buurtbus tijdelijk naar de (oude) halte bij de Jumbo om de passagiers tegemoet te komen die normaliter bij de halte Scharloo op-/uitstappen.

Buurtbus rijdt een andere route in de binnenstad Brielle

Met ingang van vrijdag 3 februari zal de buurtbus van Buurtbus Voorne binnen de wallen van de vesting van Brielle een aangepaste route gaan rijden. De reden hiervoor is dat in de komende periode rondom de Kaaibrug bestratingswerkzaamheden plaatsvinden. Hierdoor vervallen de huidige haltes bij het Scharloo en het Stadskantoor tot eind maart. Hiervoor in de plaats komt een op-/uitstappunt …

Buurtbus rijdt een andere route in Rugge

Met ingang van maandag 16 januari zal de buurtbus van Buurtbus Voorne in Rugge een aangepaste route gaan rijden. De reden hiervoor is dat in de komende periode op de Ruggeweg herbestratingswerkzaamheden zullen plaatsvinden. Hierdoor zal de huidige halte bij het Ruggeplein tijdelijk komen te vervallen. Hiervoor in de plaats komt een op-/uitstappunt op de hoek van de Welleweg met …

Buurtbus rijdt een andere route in de binnenstad Brielle

In verband met de vele bestratingswerkzaamheden in de binnenstad van Brielle en de verkeersdrukte die hierdoor ontstaat zal de buurtbus geregeld een aangepaste route gaan rijden. Passagiers voor de binnenstad kunnen in-/uitstappen net voor het kruispunt Scharloo/Kaaistraat. Alle andere haltes in de binnenstad komen hiermee te vervallen.

Buurtbus tijdelijk in onderhoud

Met ingang van 13 oktober gaat de Buurtbus tijdelijk in onderhoud en gedurende deze periode krijgen wij de beschikking over een standaard 9 personenbus.

Buurtbus rijdt een andere route in de binnenstad Brielle

Met ingang van vrijdag 7 oktober zal de buurtbus van Buurtbus Voorne binnen de wallen van de vesting van Brielle wederom een aangepaste route gaan rijden. De reden hiervoor is dat in de komende periode op het Slagveld herbestratingswerkzaamheden zullen gaan plaatsvinden. Hierdoor zullen de huidige haltes bij de Action en het Stadskantoor tijdelijk komen te vervallen. Hiervoor in de …

Mededeling voor 30 mei

Heugelijk nieuws: het eerder hieronder genoemd technisch mankement is gerepareerd en de Buurtbus zal zijn route hervatten om 12:00 uur vandaag. Eerdere mededeling vandaag: Tot nader bericht zal de Buurtbus niet zijn route rijden dit In verband met een technisch mankement. Onze excuses.